Kock

Sturebadet AB
Publicerad
2023-01-25
Plats
Stockholm, Sweden
Kategori
Kock  
Jobb Typ
Heltid  
Erfarenhet
2-4 års erfarenhet
Antal personer
1
Sök senast
2023-01-31
Språk
Svenska, Engelska

Beskrivning

À la carte kock

Nu söker vi en á la carte kock till vår restaurang och takvåning. Hos oss ingår du i ett härligt team med engagerade medarbetare. Sturebadet har ett centralt läge med spännande variation av gäster bestående av allt ifrån affärsresenärer, nyfikna turister och medlemmar till större konferenssällskap. Älskar du att leverera oförglömlig service och att skratta på arbetstid? Då passar du perfekt i vårt team!

Vi söker dig som har siktet på att leverera välmående och hälsa i världsklass genom en gastronomisk upplevelse, och samtidigt arbetar för att påverka vår jord på ett hållbart sätt. Det vi dricker och äter ska få oss att njuta samtidigt som vi tar hand om kroppen och naturen runt omkring oss.

På Sturebadet arbetar du i en miljö som gör dig gott, både genom miljöer, kompetens, engagemang och framförallt kollegor som gör varandra bra.

Vem är du?

  • Du har minst 4 års erfarenhet av kockyrket både i a la carte och bankett.
  • Du siktar högt och tycker om att tänka nytt
  • Du är en bra co-pilot gentemot ditt crew i köket
  • Du har humor och gillar att ha roligt på jobbet
  • Flytande svenska eller engelska i tal och skrift.

Tjänsten är en säsongsanställning på heltid och passen är förlagda på dag och kvällstid vardagar samt varannan helg. Önskat tillträde omgående. Restaurangens öppettider är vardagar: 07:00 – 20:00 (frukost serveras 07:00–10:00), lördag–söndag:10:00 – 18:00.

Om du vill jobba med oss, skicka ett mejl till Sturebadets Kökschef magnus.norberg@sturebadet.se och berätta om dig själv, vad du drömmer om i livet och varför du vill jobba på Sturebadet.

Liknande jobb

Kock inom Asiatiska köket   Stockholm, Sweden ny
2024-04-30
Kock, à la carte   Stockholm, Sweden ny
2024-04-29
Asiatiska kock   Upplands Väsby, Sweden ny
2024-04-29
Kock/Kallskänka till Baras   Stockholm, Sweden ny
2024-04-29