Restaurangbiträde

Makoto Bento
Publicerad
2022-09-03
Plats
Stockholm, Sweden
Kategori
Jobb Typ
Deltid  
Erfarenhet
Ingen erfarenhet
Antal personer
1
Sök senast
2022-09-18
Språk
Svenska, Engelska
Källa
Arbetsförmedlingen

Beskrivning

Vi är en japansk fast food restaurang som serverar enkla, näringsmedvetna, prisvärda traditionella japanska måltider.

 

Våra öppettider är mån - lör, kl.11-14:30. Söndagar stängt. Vi har ca 70 sittplatser inne, 30 platser ute och fullständiga rättigheter. Vi har kollektivavtal.

 

Vi söker dig som är effektiv, speciellt i köket! Du trivs med att arbeta snabbt och organiserat. Erfarenheter och förkunskaper är inte nödvändigt, utan det viktigaste för oss är att du är en ansvarsfull och lojal person som gillar att arbeta i högt tempo, ta egna ansvar samt samarbeta. Utbildning får ni när ni börjar. Är man intresserad går det väldigt snabbt att lära sig alla rutiner. #jobbjustnu

 

Arbetstiderna är måndag till fredag kl.10-14. 20h/veckan Arbetet innebär mest att hjälpa till att preppa, men också att stå i kassan, lägga upp maten, servera, diska, städa, osv. Hjälpa oss med alla rutiner för att servera våra kunder. Då stor del av tjänsten är att samarbeta samt att ta hand om kunder är det viktigt att du minst talar engelska helt flytande. Vi uppskattar om ni skickar med foto, FB el. Instagram länk, tack!

 

Do not call or visit the store!

 

Vi söker någon som kan börja snarast så skicka därför in er ansökan snarast för större chans att vi anställer just dig. Ring inte eller besök inte restaurangen! Vi kommer inte att prioritera er för att ni gör det. Tack!

 

Liknande jobb

Restaurangbiträde deltid   Lidköping, Sweden
2024-04-16
Restaurangbiträde   Hudiksvall, Sweden
2024-04-16
Restaurangbiträde   Hudiksvall, Sweden
2024-04-10
Restaurangbiträde   Gävle, Sweden
2024-04-10
Restaurangbiträde sökes   Malmö, Sweden
2024-04-06