Kock

Fredensborgs Herrgård
Publicerad
2019-03-21
Plats
Vimmerby, Sweden
Kategori
Kock  
Jobb Typ
Heltid  
Önskad erfarenhet
0-3 år
Sök senast
2019-05-01
Körkort
JA

Beskrivning

I en underbar miljö vid sjön Gissen, endast någon mil från Astrid Lindgrens värld i Vimmerby, ligger golf- och konferensanläggningen Fredensborgs Herrgård. Hotellet har ca 60 rum, en populär restaurang och bar och ligger centralt belägen mitt på Tobo 18-håls golfbana. Under sommaren gästas hotellet av ca 1000 barnfamiljer som besöker Astrid Lindgrens Värld och en mängd andra glada gäster som spelar golf eller bara njuter av sommaren. I hotellets restaurang serveras frukost, lunch och middag med a´la carte och bistromeny.

Vi söker dig som är utbildad à la carte kock och har några års erfarenhet inom liknande verksamhet. Du bör brinna för yrket och ha en hög ambition. Under sommarsäsongen är det hög arbetsbelastning och du bör gilla att ha många bollar i luften och kunna hugga i när det behövs.

Om dig
Du är en glad och trevlig person som har lätt för att samarbeta och uppskattar ett fysiskt krävande arbete. Du är noggrann och har sinne för de små detaljerna. Du har lätt för att samarbeta och du gillar att hjälpa gäster och ser god service som en självlarhet.Du får gärna ha relevant städutbildning och/ eller erfarenhet från liknande arbete. Bifoga dina referenser från tidigare arbetsgivare.

Det finns möjlighet att arbeta som frukostkock om du känner att du inte har så lång erfarenhet av varmkök.

Körkort
B + Egen bil krävs

Arbetslivserfarenhet
Kock, à la carte: erfarenhet efterfrågas

Om anställningsvillkor
Säsongsanställning

Liknande jobb

Kock inom Asiatiska köket   Stockholm, Sweden ny
2024-04-30
Kock, à la carte   Stockholm, Sweden ny
2024-04-29
Asiatiska kock   Upplands Väsby, Sweden ny
2024-04-29
Kock/Kallskänka till Baras   Stockholm, Sweden ny
2024-04-29