Frukostchef

HOTEL GAMLA STAN
Publicerad
2018-09-06
Jobb Typ
Deltid  
Önskad erfarenhet
0-3 år
Sök senast
2018/10/07
Språk
Svenska, Engelska

Beskrivning

Vill du vara med och öppna ett nytt hotell i Gamla Stan, och är en morgonpigg person som gillar service. Då tycker jag att du skall söka denna tjänst.

Hotel Gamla Stan är ett totalrenoverat boutiquehotell på Skeppsbron i Gamla Stan, som ligger mellan söders restauranger till citys bästa shoppingstråk. Hotellet har 81 rum som befinner sig i tre sammansatta fastigheter som är från 1600 fram till 1800 talet.
Vad innebär rollen?
Som frukostvärdinna/värd på Hotel Gamla Stan är du en viktig del i hotellets team.
Bra kvalité står i fokus och med ditt engagemang och positiva energi bidrar du tillsammans med dina kollegor att alla våra gäster blir personligt bemötta och får bästa möjliga service. Arbetet innebär servering, diskplock samt mottagande av gäster och fylla på buffén.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har erfarenhet sedan tidigare av att jobba i kök eller liknande arbete och är van att servera och hantera gäster. Du är en positiv kraft att räkna med och har en entusiasm som smittar av sig på gäster och kollegor i huset. Du kan svenska och engelska.
Ansökan
Tjänsten är på ???% med möjlighet till mertid och arbetet sker tidiga morgnar, vardagar och helger. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Tjänsten skall tillsättas omgående och vi tillämpar kollektivavtal.

Skicka ditt CV och personligt brev till manager@hotelgamlastan.se. Märk ämnesfältet med ”Frukostansvarig”.

Urval och intervjuer görs löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Så vänta inte, sök idag